sommarkläder
Valutor:

Frakt & ReturLeveranstid

Mottagande av internationella order take3-5 arbetsdagar. I allmänhet, den totala behandlingstiden och sjöfart är lika med den totala leveranstiden. Bearbetningstiden varierar i allmänhet från 24 timmar till 2 dagar. Handläggningstiden har mottagit din beställning, överföring av information till rätt lager, packning och leverans objektet till. Efter avslutad behandling börjar expeditionen. Transporttiden är transittiden expressleverans från lagret till din leveransadress.

Internationell Frakt

Vi erbjuder expressleverans med försäkring och spårning bekräftelse kartongen. Det tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar för leverans. 24-48 övertid för bearbetning tid och kan ta upp till 48 extra timmar i fall vi behöver kontakta betalning processor för kreditkortsverifiering. Vi kommer inte att vara avgiftsbelagda tullavgifter i varje land. Vi tar fullt fraktpris för alla returer och internationell handel.

* För paket som inte påstås eller åter på grund av ofullständig adress, kommer den faktiska fraktkostnader dras av från bidraget.

* Om din beställning inte kommer i tid, kan det vara fördröjning på grund av kompensation behandling anpassad för ditt land. Tveka inte att maila oss för att hjälpa dig att hitta ditt paket när som helst.

Orderspårning

Order spårning finns i sidan Mitt konto eller skicka en spårningslänk med spårningsnumret via e-post när ordern levererades.

Om din beställning visas sent, bör du tänka på följande punkter:

• * Leverans sker endast på vardagar, måndag till fredag.

• * Av vissa helgdagar som bärare inte plocka upp eller leverera.

• * Vi inbjuder dig att kontakta oss för ytterligare assistans.

Frakt & Returer

Returrätt av vår e-post

När du köper från oss, vill vi att du ska vara helt nöjd. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning från vår e-post, kan du returnera den för en ersättning eller återbetalning. Innan du returnerar din beställning, ta dig tid att läsa vår returpolicy nedan. Vår e-post förbehåller sig rätten att ta ut en expeditionsavgift på alla returnerade produkter.

Vi erbjuder en full återbetalning på alla faktorer som fastställts vara defekta eller skadas på grund av försumlighet av vår e-post. De skador som orsakats av vårdslöshet från tredjeparts kurirer eller missbruk av klienterna inte kan kvalificera ett objekt för en återbetalning.

När paketet tillbaka till vårt kontor, kommer vi att undersöka frågan och erbjuder full återbetalning om ovanstående villkor är uppfyllda. Alla paket som garanterar en fullständig eller partiell återbetalning kommer att få sina ursprungliga fraktkostnader (från vår e-post dig) återbetalas! vår e-post kommer inte att ansvara för returfrakten (upp till vår e-post).

tillbaka